Konsulent for programmering

Konsulent

Våre Programmerings-konsulenter har mange årets erfaring med å jobbe med ulike plattformer som NET, MS Access og PHP.

Access

Microsoft Access er den foretrukne databaseløsningen for mange bedrifter. Microsoft Access jobber godt sammen med Word, Excel og Outlook og man kan gjøre mye spennende i denne sammenhengen

NET

Med .NET kan vi utvikle websystemer som gjør programmet ditt plattform-uavhengig. Det vil si at den kan kjøres fra en hvilken som helst PC, MAC eller mobil. Vi har utviklet et system for å ta bilder fra mobil eller iPad rett inn på serveren. Dette egner seg flott for feltoppgaver der brukeren går rundt og dokumenterer.

MySQL&php

Vi har også god kunnskap innen utvikling av websider med MySQL og php. Med disse løsningene kan man få all programvare gratis. MariaDB er en MySQL-type database som er 100% gratis. Til den kan man knytte Access eller .NET eller php-applikasjoner.

Vi er klare for Deres utfordringer

Teamet vårt er svært gode i å forstå alle utfordringer innen programmering. Mange firmaer bruker tid og penger på møter for å snakke om hvordan prosjektet skal styres. Det er viktig også for oss med en grundig planlegging, men vi er vant med raskt å fastslå hva som trengs. Løsningen på utfordringen ser vi tidlig.

Vi kan definitivt hjelpe dere.

Vi er kjent for raskt å forstå problemet og gi gode løsninger meget fort. Vi vil gi deg direkte tilgang til en teknisk person, slik at du kan få den servicen du er ute etter veldig enkelt.
Våre selgere er også utviklere, de planlegger, og utvikler et prosjekt sammen med deg.

App utvikling

Vi har jobbet med systemutvikling siden begynnelsen av 90-tallet. App utvikling for iPhone og Android er jo kommet til senere, men vi har fått god erfaring med å bygge systemer som er optimale for jobben de skal gjøre.

MS Access

Gjennom mange ulike prosjekter har vi jobbet med oppsett, vedlikehold og migrering av data. En Microsoft SQL server er en stabil, kraftig og rask databaseserver som kan gi dine applikasjoner raske svar.

Excel

Vi kan programmere komplekse løsninger kun med Excel. Ved å programmere i bakgrunnen (VBA) kan vi lage fantastiske enkle løsninger til alle typer brukere.

Blog