Microsoft Office

Microsoft Office er et svært robust verktøy med mange muligheter. Microsoft bruker milliarder av dollar på å utvikle det til å bli et enda mer effektivt verktøy. Vi i Innova Kurs og Konsulenttjenester har kurset, installert og programmert i denne programpakken i over 20 år. Dette gjør oss til den mest effektive hjelpen du kan få innenfor Microsoft Office.

Utviklere kan være gode programmerere, men de kan fortsatt ikke godt det mest brukte verktøyet i verden Microsoft Office – vi kan det.

La oss vise dere hva effektivitet kan være!

Kraftig

Våre kunder bruker PowerPoint, Word, Excel, Outlook og Access hver dag, men de fleste bruker ikke alt det Office er i stand til. Mange vet rett og slett ikke hvor kraftig disse verktøyene er. Hvis de hadde brukt dem riktig, vil de spart tusenvis på ikke å kjøpe annen programvare.

Rask

Vi har over 20 års erfaring med Microsoft Office. Fra de første Office-versjonene kom har vi bygget kunnskap. Den kunnskapen skal komme deg som kunde til gode. Vi kan lære deg alt som er å vite om disse verktøyene. Vi kan løse dine problemer raskere enn noen utviklere i Norge. Bare la oss få vite hvordan vi kan hjelpe deg. Vi underviser i Microsoft Word, Microsoft Access, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint. Hvis du trenger hjelp med noen av dine prosjekter så kan du kontakte oss. 

MICROSOFT ACCESS

Løsningene vil også kunne kobles opp mot andre databaser som MS SQL eller MySQL.

MICROSOFT EXCEL

Vi programmerer komplekse løsninger i Excel. Data hentes fra databaser og skjemaer samarbeider med brukeren.

MICROSOFT POWERPOINT

Vi bygger din presentasjon i henhold til merkevareidentiteten til firmaet ditt.

MICROSOFT WORD

Gjør malene dine fleksible ved å legge til og konfigurere innholdskontroller.

Få hjelp fra en Microsoft Office-ekspert

Microsoft Office-ekspert erklar for spennende oppdrag!

Microsoft Office er utvilsomt et av de kraftigste verktøyene som noen gang er laget. Ikke bare er det en av de mest brukte programvarene rundt om i verden, men den er også svært allsidig. Den er også relativt enkel å bruke, en trenger bare grunnleggende datakunnskaper for å dra nytte av tjenestene som tilbys av Microsoft.

Men uten at mange vet det, kan Microsoft Office oppfylle mye mer enn de grunnleggende oppgavene den er kjent for. Faktisk er det lov å si at en modifisert Microsoft Office-løsning ville gjøre de fleste av de andre tjenesteappene utdatert, og spare hundretusenvis av kroner i prosessen. Og det er nettopp her Innova Kurs og Konsulenttjenester kommer til nytte.

Slipp løs styrken til Microsoft Office med Innova Kurs og Konsulenttjenester i dag!

Våre Microsoft Office-løsninger er utviklet for å gjøre det mulig for selv nybegynnere i Microsoft Office å bruke vår avanserte løsning på kort tid. Du og teamet ditt ville lage maler, utvikle imponerende presentasjoner og gjøre hva som helst på et blunk! Kursene våre er laget for å gjøre det enklere for en å ikke bare ta i bruk Office-tjenester, men også effektivt – tross alt er tid penger!

Vi har levert Microsoft Office-løsninger i over 20 år og vet alt som er å vite om hvordan du kan utnytte det fulle potensialet til Microsoft Office. Ikke bare leverer vi Microsoft Office-løsninger til våre kunder, både enkeltpersoner og organisasjoner, men vi utstyrer dem også med tilstrekkelig kunnskap for å utnytte det fulle potensialet til denne tjenesten. Du kan også kontakte oss for å få hjelp med dine Office-prosjekter, og vi hjelper deg mer enn gjerne. Å gi deg en 100 prosent tilfredsstillende løsning er en topprioritert for oss i Innova Kurs og Konsulenttjenester.

Så, hva venter du på? Ikke tenk et sekund til, og ta kontakt med oss med Microsoft Office-behovet ditt i dag! Og i tilfelle du har spørsmål, har vi en kundetelefon som drives av høyt kvalifiserte og vennlige fagfolk som du kan kontakte.

Dataprogrammerere
Våre dataprogrammerere er svært dyktige og har mange års erfaring innen feltet med å tilby spesialiserte Office-løsninger.
Designer og bygg av applikasjoner
Vi designer og bygger applikasjoner som matcher forretningsprosessen og kundens krav.
Microsoft Office-løsning
Med vår Microsoft Office-løsning vil du kunne spare mye penger på abonnement og kjøp av andre apper.
Enkel tilgang og bruk
Løsningene vil være koblet til databaser som MySQL eller MS SQL for enkel tilgang og bruk.
Enkelt
Utnytt den fulle kraften til Microsoft Office ved ganske enkelt å kontakte våre Microsoft Office-eksperter.
Blog