Microsoft Office

VI KAN MICROSOFT OFFICE

Utviklere kan være gode programmerere, men de kan fortsatt ikke godt det mest brukte verktøyet i verden Microsoft Office – vi kan det.

Microsoft Office er et svært robust verktøy med mange muligheter. Microsoft bruker milliarder av dollar på å utvikle det til å bli et enda mer effektivt verktøy. Vi i Innova Kurs og Konsulenttjenester har kurset, installert og programmert i denne programpakken i over 20 år. Dette gjør oss til den mest effektive hjelpen du kan få innenfor Microsoft Office.

La oss vise dere hva effektivitet kan være!

Kraftig

Våre kunder bruker PowerPoint, Word, Excel, Outlook og Access hver dag, men de fleste bruker ikke alt det Office er i stand til. Mange vet rett og slett ikke hvor kraftig disse verktøyene er. Hvis de hadde brukt dem riktig, vil de spart tusenvis på ikke å kjøpe annen programvare.

Rask

Vi har over 20 års erfaring med Microsoft Office. Fra de første Office-versjonene kom har vi bygget kunnskap. Den kunnskapen skal komme deg som kunde til gode. Vi kan lære deg alt som er å vite om disse verktøyene. Vi kan løse dine problemer raskere enn noen utviklere i Norge. Bare la oss få vite hvordan vi kan hjelpe deg. Vi underviser i Microsoft Word, Microsoft Access, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint. Hvis du trenger hjelp med noen av dine prosjekter så kan du kontakte oss. 

MICROSOFT ACCESS

Løsningene vil også kunne kobles opp mot andre databaser som MS SQL eller MySQL.

MICROSOFT EXCEL

Vi programmerer komplekse løsninger i Excel. Data hentes fra databaser og skjemaer samarbeider med brukeren.

MICROSOFT POWERPOINT

Vi bygger din presentasjon i henhold til merkevareidentiteten til firmaet ditt.

MICROSOFT WORD

Gjør malene dine fleksible ved å legge til og konfigurere innholdskontroller.

cropped-Innovakk_logo-01-1.png
Blogg