Microsoft Office

Microsoft Office er et svært robust verktøy med mange muligheter. Microsoft bruker milliarder av dollar på å utvikle det til å bli et enda mer effektivt verktøy. Vi i Innova Kurs og Konsulenttjenester har kurset, installert og programmert i denne programpakken i over 20 år. Dette gjør oss til den mest effektive hjelpen du kan få innenfor Microsoft Office.

Kraftig

Våre kunder bruker PowerPoint, Word , Excel, Outlook og Access hver dag, men de fleste bruker ikke alt det Office er i stand til. Mange vet rett og slett ikke hvor kraftig disse verktøyene er. Hvis de hadde brukt dem riktig, vil de spart tusenvis på ikke å kjøpe annen programvare.

Vi kan Microsoft Office

Utviklere kan være gode programmerere, men de kan fortsatt ikke godt det mest brukte verktøyet i verden – Microsoft Office – vi kan det.

Vi har over 20 års erfaring med Microsoft Office. Fra de første Office-versjonene kom har vi bygget kunnskap. Den kunnskapen skal komme deg som kunde til gode. Vi kan lære deg alt som er å vite om disse verktøyene. Vi kan løse dine problemer raskere enn noen utviklere i Norge. Bare la oss få vite hvordan vi kan hjelpe deg. Vi underviseri Microsoft Word, Microsoft Access, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint. Hvis du trenger hjelp med noen av dine prosjekter så kan du kontakte oss .

La oss vise dere hva effektivitet kan være!

Excel | Word | Access | Outlook | PowerPoint | SQL-server