Access

Microsoft Access er den foretrukne databaseløsningen for mange bedrifter.

Microsoft Access jobber godt sammen med Word, Excel og Outlook og man kan gjøre mye spennende i denne sammenhengen.

I over 30 år har vi programmert avanserte løsninger i Access.

Vi har utviklet MS Access datasystemer siden 1992 og har laget eksempelvis mottakssystem for logistikkfirma, utlånsdatabase for skole, material-system for HW-utviklere, ordresystemer, kalkylesystemer og mye mer. Våre systemer er godt «i drift» der ute og er driftskritiske systemer vi støtter 24/7.

access

Sammen med kunden setter vi opp krav til hvordan systemet skal virke. Hvilken informasjon er det viktig for kunden å få ut av dette systemet?

Excel eller Access

Mange bruker i dag Excel til det Access burde vært brukt til. Excel er et flott verktøy til sitt bruk, men blir det for omfattende blir det umulig å inkludere hele firmaet. Da blir gjerne en nøkkelperson sittende på all kunnskap og fravær av den personen blir plutselig mer kritisk enn det burde. Ved å gjøre systemet brukervennlig og enkelt i Access vil alle kunne få et godt forhold til det.

SQL

Har dere et tregt system allerede? Det finnes flere måter å løse dette på, men overgang til MS SQL server er ett av dem. Her er vi behjelpelige og kan få deres eksisterende system over på en server/klient-versjon. Dette er ikke dyrt! MariaDB er en database som er rask og gratis. Microsoft gir gratis SQL Express, men den er satt til å ikke utnytte hele serveren. Med MariaDB får man all kraft som er tilgjengelig. Trenger dere hjelp til driften av deres SQL-server? Backup, tuning?

cropped-Innovakk_logo-01-1.png
Blogg