Access

Microsoft Access er den foretrukne databaseløsningen for mange bedrifter.

Microsoft Access jobber godt sammen med Word, Excel og Outlook og man kan gjøre mye spennende i denne sammenhengen.

I over 30 år har vi programmert avanserte løsninger i Access.

Vi har utviklet MS Access datasystemer siden 1992 og har laget eksempelvis mottakssystem for logistikkfirma, utlånsdatabase for skole, material-system for HW-utviklere, ordresystemer, kalkylesystemer og mye mer. Våre systemer er godt «i drift» der ute og er driftskritiske systemer vi støtter 24/7.

Sammen med kunden setter vi opp krav til hvordan systemet skal virke. Hvilken informasjon er det viktig for kunden å få ut av dette systemet?

Excel eller Access

Mange bruker i dag Excel til det Access burde vært brukt til. Excel er et flott verktøy til sitt bruk, men blir det for omfattende blir det umulig å inkludere hele firmaet. Da blir gjerne en nøkkelperson sittende på all kunnskap og fravær av den personen blir plutselig mer kritisk enn det burde. Ved å gjøre systemet brukervennlig og enkelt i Access vil alle kunne få et godt forhold til det.

SQL

Har dere et tregt system allerede? Det finnes flere måter å løse dette på, men overgang til MS SQL server er ett av dem. Her er vi behjelpelige og kan få deres eksisterende system over på en server/klient-versjon. Dette er ikke dyrt! MariaDB er en database som er rask og gratis. Microsoft gir gratis SQL Express, men den er satt til å ikke utnytte hele serveren. Med MariaDB får man all kraft som er tilgjengelig. Trenger dere hjelp til driften av deres SQL-server? Backup, tuning?

Konsulent-tjenester av en Access ekspert I Norge

Styrk virksomheten din med Microsoft Access-tjenester!

Microsoft Access ble lansert i 2003 og er en populær og mye brukt tjeneste av Microsoft Co. Det er et populært informasjonsverktøy som lar brukeren lagre informasjon for rapportering og analyseformål. Imidlertid kan man også bruke dette til referanseformål også – slik er allsidigheten til dette verktøyet. Imidlertid, i motsetning til den vanlige oppfatningen, kan Microsoft Access brukes til mer enn bare å lage skrivebordsdatabaser.

Det er først og fremst et Database Management System, et brukervennlig verktøy som kan hjelpe en å lage tilpassbare databaseapplikasjoner raskt og effektivt. Likevel er det dessverre mange brukere som ikke klarer å dra full nytte av funksjonalitetene. Hvis du ikke ønsker å være blant dem, ta kontakt med Innova Kurs og Konsulenttjenester i dag og styrk virksomheten din med Microsoft Access-løsninger.

Vi er standarddestinasjonen for folk i området å kontakte, for Microsoft Access-løsninger. Innova Kurs og Konsulenttjenester har levert premium Microsoft-tjenesteløsninger i over 30 år. Vår ekspertise på området garanterer tilfredshet til våre kunder, uavhengig av deres behov. Så hvis du trenger Access Macro eller en annen løsning, ta kontakt med oss!

Microsoft Access-tjenester som tilbys av vårt Access Expert-team

Vi tilbyr tilpassede Access utviklingstjenester til våre kunder. Med en grundig prosess bestående av kartlegging, design, utvikling og testing, har vi levert tilfredsstillende tilpassede applikasjonsløsninger gjennom årene.

Et fysisk servernettverk er ikke nødvendig for å bruke Access-verktøyet. Vi muliggjør bruk av SharePoint som en virtuell server som gir et flerbrukermiljø til vår klient. Med SharePoint kan en bedrift enkelt tilby tilgang til flere brukere uten å trenge noe fysisk servernettverk.

Vi leverer Access-løsninger til kunder som bruker SQL-databaser til å håndtere store datamengder. Integrasjonen av Access-verktøyet og SQL lar brukerne enkelt rapportere og analysere data selv fra SQL-skydatabasen.

Våre Access-konsultasjonseksperter vil lytte til dine krav og kombinere nett- og mobilfunksjonalitet for å effektiviserehele operasjonen. Vi bruker Microsoft PowerApps til dette formålet.

Vi tilbyr også Access-oppgraderinger og reparasjonstjenester til våre kunder. I tilfelle du har problemer med Access-verktøyet ditt, kan du koble til vår Access-help desk.

En omfattende integreringstjeneste lar en sømløst integrere sine andre applikasjoner med Microsoft Access uten problemer.

Blog