Excel-tjenester

Oppsett av vanskelige MS Excel-regneark

Gjennom 30 år med utvikling, kursing og konsulentbistand er vi blitt dyktige på å se de utfordringene brukerne har. Vi kan utvikle spesial-funksjoner som utfører spesielle utregninger, programmere spørringer mot SQL-servere eller rett og slett hjelpe dere med MS Excel-regnearket dere prøver å sette opp.

MS Excel eller MS Access

Både MS Excel og MS Access kan brukes til organisering av mye forskjellige data. MS Excel kan i noen tilfeller bli for komplekst og det blir vanskelig å inkludere hele firmaet. Da blir gjerne en nøkkelperson sittende på all kunnskapen og fravær av den personen blir plutselig mer kritisk enn det burde. Ved å gjøre systemet brukervennlig og enkelt i MS Access vil alle kunne få et godt forhold til det.

Pivot tabell og graf

I MS Excel kan man lage fantastiske oppsummeringer av store mengder data i en Pivot-tabell. Vi demonstrere dette gjerne for dere og viser hva det kan gjøre.

SQL-data inn i MS Excel

Vi programmerer brukervennlige løsninger som henter data fra deres regnskap, ordre eller ERP-systemer og lager fantastisk statistikk for dere i MS Excel.

For Difi har vi laget et avansert spørreskjema i Excel

McDonald’s fikk et CSV-eksport-verktøy for å sende salg til en database

Edvardsen Økonomiservice har fått 2 verktøy. Ett for timeregistrering med hensyn til ferier, overtid, avspassering etc. og ett for å hente regnskapsdata fra Visma sin SQL-server.

For St1 har vi laget et Excel til Google-Earth-prosjekt. Egentlig konverterte vi Excel-dataene til en Access-base for så å lage en KML-fil fra dette som kan brukes av Google Earth Pro til å vise stasjoner.

Finn Excel konsulent-tjenester Online i Norge

Spar tid og øk effektiviteten med Microsoft Excel!

Microsoft Excel er et av de mest brukte tjenestene i verden; det kan det ikke være noen tvil om. Den har over 750 millioner aktive brukere rundt om i verden, som definitivt er et enormt antall for en tjeneste som også har utmerkede alternativer. Men Microsoft Excel ligger et hode foran og er den kraftigste forretningsløsningen på markedet. En bedrift kan enkelt spare mye tid og bli mer effektiv i driften hvis de utnytter Excel-tjenesten riktig. Og hvis virksomheten din krever Excel-tjenester, er det ingen bedre følgesvenn der ute enn Innova Kurs og Konsulenttjenester.

Innova Kurs og Konsulenttjenester er den ledende tjenesteleverandøren av Microsoft Excel i området, og tilbyr tilpassede Excel-løsninger som er unike for den aktuelle virksomheten. Vi bruker nytenkende metoder for å utvikle forretningssentrerte tilbud. For oss i Innova Kurs og Konsulenttjenester er kundetilfredshet ikke bare en hovedmotivator, men drivkraften bak arbeidet vårt.

Hvorfor er Excel-løsningene våre rett og slett uungåelig for bedrifter?

  • Våre Microsoft Excel-løsninger er tilpasset for å passe bedriftens krav. Teamet vårt av Excel-eksperter vil jobbe tett med bedrifter for å forstå kravet og deretter utvikle den perfekte Excel-løsningen.
  • Sømløs tilkobling til den lokale og skydatabasen samt andre tredjepartsverktøy og andre MS Office-applikasjoner.
  • Erstatt utallige tidkrevende prosedyrer med et automatisert system for en mer effektiv og feilfri brukeropplevelse.
  • Et brukervennlig grensesnitt lar en dra nytte av tilbudet uten noen form for problemer.
  • En livslang Excel helpdesk-støtte og garantert feilfri programvare for løsningen vår.
  • Reduser faste driftskostnader ved å spare tusenvis av kroner brukt på andre tjenester.
  • Konstant kommunikasjon med utviklingsteamet under og etter utviklingen av en forretningsspesifikk excel-løsning
  • En dedikert hjelpelinje for kundestøtte der kundene kan nå ut til og få kontakt med vårt Excel-konsulentteam når det passer dem.

Ta kontakt med Innova Kurs og Konsulenttjenester for pålitelige Microsoft Excel-løsninger i dag!

Innova Kurs og Konsulenttjenester er det eneste navnet man trenger å vurdere når det gjelder Microsoft Excel systemutviklingsløsninger i området. Vi er den ledende Microsoft Excel-eksperten og garanterer kun de beste løsningene til våre kunder, uansett hvilke krav de har. Med vår over 30 års erfaring med å tilby Microsoft-applikasjonsløsninger, er vi i stand til å tilby ikke bare skreddersydde løsninger, men også til rimelige priser. Teamet vårt vil være i konstant kommunikasjon med deg for å få en bedre forståelse av dine behov.

Så ikke tenk et sekund mer og ta kontakt med oss på kundetelefonen med ditt behov i dag!

Blog