.NET utviklere

Norge har mange flotte .NET utviklere. Men hvis du er ute etter et firma som gir deg de beste dotnet utviklerne i Norge – da er du ute etter oss. Vi har senior dotnet utviklere som har massevis av erfaring i å utvikle applikasjoner. Vi har erfarne dotnet utviklere i både desktop baserte applikasjoner og web-baserte applikasjoner. Vi har spesialiserte asp.net utviklere og asp.net webutviklere. Grunnen til å nevne dette spesielt er å la deg få vite at utviklere er spesialiserte i hvert sitt felt. Selvfølgelig kan de gjøre hverandres jobb, men å være spesialisert på ett område er definitivt et veldig viktig punkt.

C# eller C-sharp

Vi kan også bruke C# i utvikling. Vi har dyktige C# programvareutviklere . Vi tror ikke på å være altmuligmann og ikke spesialisert. Vi tror på å være mester i det vi gjør. Det er derfor ikke de samme utviklerne hos oss som utvikler i .NET og i C#.

Vi har et sterkt lag. Når vi får et prosjekt fordeler vi jobbene. Ett lag samler fakta om prosjektet, et annet lag gjør programvarearkitektur og utvikling. På denne måten tenker ikke ett team på flere oppgave. Alle kan gjøre det de er gode på. Dette forbedrer kvaliteten på arbeidet og reduserer utviklingstiden. Men for dere som kunder så gjelder forholdet bare til én person. Denne personen vil ha kommunikasjonen med dere og med utviklerne. Denne personen vil alltid være teknisk kompetent i programmering og databaser og vil kunne hjelpe med enkel forståelse av komplekse oppgaver.

vb.net

Vi har også et team av vb.net utviklere. vb.net vet du kanskje er Visual Basik programmering i en webapplikasjon. Vi har laget komplekse medlemsregister og test-systemer for byggebransjen i vb.net. Hva med en webside der du kan ta bilde direkte til en server slik at den blir en del av dataene i prosjektet!?

Mange utviklere

Du lurer kanskje på hvordan kan vi være sterke i så mange emner. Svaret er enkelt. Vi er en gruppe utviklere som har jobbet sammen i en lang tid. Så du kan kontakte oss for alle typer prosjekter. Vi takler alt du kaster vår vei og garantere deg en ting – når du begynne å jobbe med oss, vil du ikke være på jakt etter en annen utvikler / selskap. Fordi vi er ute etter et langsiktig forretnings samarbeid. Vi stopper ikke før vår klient er fornøyd.

Support

Vi er mange team med utviklere, men vår styrke er lojal og god service. Våre kunder vil alltid komme først og vi strekker oss langt i å løse utfordringer raskt og rimelig. Se hva andre skriver om oss her.


Categories: Blog
Close Bitnami banner
Bitnami