Word

Microsoft Word

La oss hjelpe med det vanskelige

Utfordringer

Mange sliter med bilder, innholdsfortegnelse eller med kompliserte oppgaver som fletting. Vi kan hjelpe dere uansett. Word er noe vi kan meget godt og vi kjenner kriker og kroker der innstillinger må settes for å gi deg det resultatet du ønsker.

Mal i MS Word

Utvikling av maler skal gjøre det raskere for dere å skrive brev, rapporter, møteinnkallelser e.l. Ofte ønsker man å koble dokumentet mot en eller annen database. Det kan være VISMA, SQL-server eller et regneark.

Word tjenester I Norge

Slipp løs styrken til MS Word med Innova Kurs og Konsulenttjenester!

MS Word er det standard tekstbehandlingsdokument; det er rett og slett ingen argumentasjon om det. Ja, det er mange andre alternativer på markedet, med noen av dem som virkelig utfordrer Word for den øverste plassen, men MS Word er fortsatt milevis foran enhver konkurrent. Enkeltpersoner, organisasjoner, bedrifter, offentlige organer og hva enn annet, vil finne MS Word for å være den beste tjenesten. Men flertallet av brukerne av denne tjenesten bruker bare en liten del av evnene den besitter. Er du en av dem? Hvis ja, har du landet på den beste siden i Innova Kurs og Konsulenttjenester for å oppfylle dine behov innen Word.

Hvorfor Innova Kurs og Konsulenttjenester for MS Word-løsninger?

  • Kompetanse på området

Vårt team av MS Word-eksperter er fylt med noen av de beste fagfolkene på feltet. Med mange års erfaring innen formatering og programmering av MS Word-løsninger, er vi i stand til å håndtere både enkle og komplekse behov fra våre kunder.

  • Utvikling av en unik Word mal

For å skille seg fra enhver konkurrent i markedet, er det viktig at en bedrift tilbyr noe ekstra – ikke bare i sine tjenester, men også i sin drift. Vi lager maler i Word, noe som resulterer i en sømløs og mer effektiv drift. Fra offisielle e-poster, rapporter, varsler, etc., er vårt team i stand til å håndtere alle typer behov. Vi legger også særlig vekt på merkevareaspektet ved malene.

  • Automatisering

Vi utvikler unike Microsoft-løsninger ved hjelp av Macro (VBA) programmering som lar vårt Word-ekspertteam automatisere mange oppgaver. Mulighetene den frigjør er rett og slett uendelige, med bare et klikk på en knapp.

  • Garantert feilfri programvare

Ingenting kan være mer irriterende for en bedriftseier enn å stenge driften på grunn av en feil i systemet. Når tid er penger, kan selv en ny forsinkelse ha en massiv innvirkning på en bedrifts formue. Vi garanterer en feilfri programvare-løsning til våre kunder, med regelmessige oppdateringer og patcher for å sikre at programvaren fungerer på en optimal måte.

  • Feilsøking

Vi har også en kundetelefon som våre kunder kan nå ut til. Om de trenger litt hjelp fra vår Word helpdesk eller noe annet, vil vårt Word-konsulentteam være lett tilgjengelig for å hjelpe dem.

Ta kontakt med oss i dag!

Vi har vært en fremtredende aktør i å tilby MS Word-tjenester til våre kunder de siste 20 årene. Vår erfaring på feltet er rett og slett enestående. Dette har gjort oss i stand til å tilby skreddersydde MS Word-løsninger til brukere gjennom årene. Uansett hvor komplisert deres behov kan være, er vårt team av eksperter mer enn en match og garanterer tilfredsstillende løsninger.

Blog