App utvikling

La oss utvikle deres neste APP for iPhone eller Android

La en god idé bli til virkelighet hos oss. Vi kan sammen bygge opp en plan for APPen dere drømmer om å utvikle. 30 år med utvikling har gitt oss erfaringen dere søker på å utvikle det riktige verktøyet.

Når

Kunder vil helst ha systemet utviklet "i går". Når de først har bestemt seg for å utvikle noe kan det ikke ta for mye tid. Vi har våre utviklere som jobber fast med våre prosjekter, men vi har i tillegg mulighet til å hente inn mer arbeidskraft ved behov.

Pris

Det første du som kunde vil vite er hvor mye det koster. Det er dessverre som å spørre hva en bil koster. Med en liste over funksjoner kan vi estimere en pris slik at du vet ca. hvor mye det vil koste. En fastpris får du etter planleggingen av detaljene.

Møte

Vi kommer gjerne i et møte for å diskutere løsninger og estimater på pris og tid. Send oss en e-post i dag eller avtal et møte på Teams. Vi er her for deg!

Hva andre mener om oss

"Innova KK og Hans Kristian Eide har i flere år fungert som en støttefunksjon når det gjelder programmering i Excel. Han har utført komplekse oppgaver hvor det er mange hensyn å ta. Han har laget systemer som bruker Excel, Access og vårt interne ordresystem og automatisert oppgaver vi har spart både tid og penger på. Vi har bare positive erfaringer med Innova KK og kan varmt anbefale de til andre kunder.!"
PETER MADSEN
Peter Madsen
IT-Avdelingen/Avis
"Innova KK og Hans Kristian har hjulpet oss med mange forskjellige dataprosjekter gjennom årene. Han har laget utlånsdatabase for skolebøker og utstyr. Han har hjulpet med praktiske ting som å få etikett-skriveren til å virke. Vi har bare positive erfaringer med Innova KK. De er kreative, kunnskapsrike og kommer med verdifulle innspill til hvordan vi kan løsevåre dataoppgaver.!"
HILDE DRAMDAL
Hilde Dramdal
Daglig leder/AKADEMIET
"Vi kontaktet Hans Kristian for å få ryddet i et langt Word-dokument. Dette dokumentet hadde blitt behandlet av forskjellige personer med ulik kunnskap om Word. Innova KK ryddet opp, fikset designet og løste oppgaven på en god måte. Vi i Rafens kan trygt anbefale andre å bruke dette firmaet til slike jobber."
ARNT HILLESTAD
Arnt Hillestad
Daglig leder/Rafens Holding AS
"Hans Kristian reiste heile vegen opp til oss i Molde, og lærte dei tilsette god presentasjonsteknikk og mange nyttige råd i bruken av PowerPoint. Eg kan med glede anbefale Hans Kristian.!"
I.D. SÆTER
I.D. Sæter
Inf.rådgiver
Møre og Romsdal fylkeskommune
"Vi kontaktet Innova KK og Lital for å få designet reklamemateriell til en kampanje vi hadde. De ga god service, gode råd og et flott design. Vi kan trygt anbefale Innova KK sin grafiske designer."
Glenn Massey
Daglig leder/EURO-TEC
cropped-Innovakk_logo-01-1.png
Blogg