Velg språk:

Visual Basic

Visual Basic er et eget programmeringsspråk. Det betyr at Visual Basic har sitt eget språk for hvordan en programsetning skal se ut. Alle programmer har for eksempel If…Then eller variabler, men hvis man bruker Visual Basic må språket for dette være slik de definerer.

Gode Visual Basic utviklere

Gode Visual Basic utviklere kan være vanskelige å finne. Rett og slett fordi mange systemutviklere i dag kun vil jobbe med andre programspråk. Vi er spesialister på systemutvikling med Visual Basic. Med flere og flere nye teknologier og nye programspråk som blir introdusert, glemmer folk denne delen.

Utbredt

De fleste flotte programmer er bygget med nettopp Visual BasicVisual Basic er tilgjengelig både i form av ren programmering som det er i Visual Studio, men også i Office pakken som en del av programmet til Word, Excel, PowerPoint, Outlook eller Access. Det er veldig lett å lage et program i Access eller Excel. Man sparer da tid fordi mye allerede er laget. I Excel kan man bruke regnearket både for behandlig og oppbevaring av data.

Brukergrensesnitt

Det vi bruker mest tid på når vi programmerer er brukergrensesnittet. Det som brukeren skal se, trykke på eller få ut informasjon fra. Men med Excel som brukergrensesnitt vil det spare masse tid.

Vår kompetanse

Vi har mange Visual Basic programmerere som KAN det de driver med. De har vært i denne bransjen lenge nok til å gi deg den støtten / supporten du trenger. De kan gjøre ethvert prosjekt, og lage ethvert program slik du vil.

Visual Basic programmerere er blitt sjeldnere på grunn av de nye programmene som har blitt innført . Men utviklerne som jobber med dette hos oss, har jobbet i over 20 år med det. Vi er sikre nok selv til å lage et ERP system hvis du vil. Du kan kontakte oss med øynene lukket. Du vil ikke bli skuffet.

Tidligere arbeid

Hvis du ønsker å ta en titt på våre tidligere arbeider, må du kontakte oss. De fleste av prosjektene er desktop applikasjoner og er installert hos kundene.

Support

Vi vil gi deg den supporten du trenger. Vi vil hjelpe deg å komme gjennom prosjektet fra start til slutt. Database design ,programvarearkitektur , alt vil bli tatt hånd om av oss . Vi er i tillegg fleksible og veldig opptatt av kundens beste. Hvis krisen er der jobber vi dag og natt til deres beste.


Categories: Blog, Tips!, Ukategorisert