App utvikling for iPhone og Android – hos et utviklingsfirma med lang erfaring

Vi har jobbet med systemutvikling siden begynnelsen av 90-tallet. App utvikling for iPhone og Android er jo kommet til senere, men vi har fått god erfaring med å bygge systemer som er optimale for jobben de skal gjøre. En god plan før vi begynner utviklingen er viktig, men vi vet at du som kunde er ivrig etter å sette i gang. Derfor, la oss starte med et møte hvor du presenterer ideen din, og vår Mobil App konsulent gir nyttige tilbakemeldinger. Etter en konstruktiv samtale kan vi sette sammen kravene du har til systemet.

Pris

Det første du som kunde vil vite er hvor mye det koster. Det er dessverre som å spørre hva en bil koster. Med en liste over funksjoner kan vi estimere en pris slik at du vet ca. hvor mye det vil koste. En fastpris får du etter planleggingen av detaljene.

Når

Kunder vil helst ha systemet utviklet “i går”. Når de først har bestemt seg for å utvikle noe kan det ikke ta for mye tid. Vi har våre utviklere som jobber fast med våre prosjekter, men vi har i tillegg mulighet til å hente inn mer arbeidskraft ved behov.

Møte

Vi kommer gjerne i et møte for å diskutere løsninger og estimater på pris og tid. Bare ta kontakt på e-post, SMS eller chat. Vi er her for deg!