De beste tipsene for å lage en mal i Word

Maler i Microsoft Word

er forhåndsdesignede dokumenter som du eller en annen part (som for eksempel Microsoft) produserer for å brukes som modell for et prosjekt. Listen over mulige bruksområder for malen inkluderer visittkort, brosjyrer, CV, presentasjoner og mer. Uansett mål, gir maler enhver bedrift (eller person) designkonsekventheten de trenger for å fremstå som profesjonell. (Maler er også tilgjengelige for Excel, PowerPoint og andre programmer, men denne siden fokuserer på Microsoft Word.)

Malen inkluderer en viss layout, stil og design, samt noen ganger felt og tekst som brukes konsekvent for alle dokumenter med den malen. Noen maler (som de for visittkort) er så fulle at alt du trenger å gjøre er å endre personens navn, kontaktinformasjon og e-postadresse. Andre, som forretningsrapporter eller brosjyrer, krever kanskje bare at layout og design endres.

Til vår fordel tilbyr Microsoft flere maler for hver av appene sine. De fleste av Microsofts maler er online, så husk at du bare kan se dem hvis du har en Internett-tilkobling.

Du kan bruke en mal gjentatte ganger når du har opprettet en mal i Word. Når du åpner en mal for å starte et prosjekt, må du huske at du bør lagre prosjektet som en annen filtype, som fundamental.docx Word-format, for redigering, deling, utskrift og andre formål. Inntil du velger å oppdatere den, forblir malfilen uendret.

Til vår fordel tilbyr Microsoft flere maler for hver av appene sine. De fleste av Microsofts maler er online, så husk at du bare kan se dem hvis du har en Internett-tilkobling.

Malens farger, fonter, bilder, logo og andre elementer er alle redigerbare.  Velg Internet Café-brosjyren hvis du ikke allerede har gjort det. Lagre denne malen med et nytt filnavn før du gjør noen endringer.

  1. For å lagre et dokument ved hjelp av standardprosess, velg Fil > Lagre som > Datamaskin > Bla gjennom. Naviger til den aktuelle mappen, og deretter gi malen et nytt navn.
  2. Husk å velge Word-mal (*.dotx) fra listen ved å klikke på nedoverpilen ved siden av inntastingsboksen ved siden av Lagre som type (og, selvfølgelig, endree filnavnet i inntastingsboksen filnavn), Microsoft plasserer automatisk filen i sin egen malmappe.
  3. Etter at malen er lagret, lukk filen.
  4. Åpne den på nytt nå. Spesielt er den ikke plassert i mappen du ba om. Ikke vær redd. Du kan finne dine tilpassede Office-maler ved å gå til C:UsersownerDocumentsCustom Office-maler. Velg den du nettopp har lagret fra listen, og åpne den.
  5. Endre delene av den nye malen som vil vises i hver brosjyre, for eksempel kontaktinformasjon og logo. Deretter, ved å klikke Ctrl+S igjen, lagrer du den som en mal. Samme plass vil bli brukt til lagring.
  6. Deretter fyller du ut de resterende feltene og lagrer skjemaet som et dokument slik at du kan skrive det ut eller distribuere det til andre.