Microsoft SQL Server Solution Expert

Gjennom mange ulike prosjekter har vi jobbet med oppsett, vedlikehold og migrering av data. En Microsoft SQL server er en stabil, kraftig og rask databaseserver som kan gi dine applikasjoner raske svar.

Les mer her: https://www.microsoft.com/nb-no/sql-server/sql-server-2016

SQL servere kan håndtere mye data med flott hastighet. Vi har svært god forståelse av SQL-Server , og dette kan være til stor nytte for din virksomhet. Vi har god erfaring i oppsett, drift og vedlikehold av SQL Servere . Våre utviklere bruker SQL Servere i sitt daglige arbeid. Vi kan også kurse dere i sql server vedlikehold og oppsett. Så hvis du ønsker å lære sql server , gi oss beskjed. Hvis du trenger en konsulent for å hjelpe deg, gi oss beskjed.

Du kan bruke sql server i mange programmer som PHP, wordpress, dotnet, Access og mer. Men når du gjør det er det veldig viktig å kunne det godt, og å vite hvordan SQL serveren kan kjøre optimalt.

MySQL

Vi jobber også mye med MySQL. Dette er en gratis versjon av en databaseserver som kan yte maksimalt. Les mer her: https://www.mysql.com/

Microsoft SQL Express

Det finnes en gratisversjon av Microsoft SQL også som heter Microsoft SQL Express: https://www.microsoft.com/nb-no/sql-server/sql-server-editions-express og den er flott til de flestes bruk. Men den har begrensninger som ikke MySQL har.

Uansett hvilke utfordringer du har med hensyn til MySQL eller Microsoft SQL – vi kan hjelpe deg!