programmering Konsulent

Våre IT-konsulenter har lang erfaring i mange ulike bransjer. Access, .NET, PHP, PowerPoint-presentasjoner. Vi har svært gode kunnskaper om programmering på alle disse områdene.

Vi er klare for å ta alle utfordringer. Vi har et flott team som er svært gode til å forstå alle utfordringer innen programmering. Mange firmaer bruker mye tid på møter for å snakke om hvordan prosjektet skal styres. Det er viktig også for oss med en grundig planlegging, men vi er vant med raskt å fastslå hva som trengs. Løsningen på utfordringen ser vi tidlig.

Til et utviklingsoppdrag ser vi alltid på de programmene som finnes tilgjengelig. Vi velger databaseløsning (Access, MS SQL, MySQL) og programmeringsspråk (.NET eller php).

Vi programmerer komplekse løsninger kun med Excel. Ved å jobbe i bakgrunnen (VBA) kan vi lage fantastiske løsninger som enkelt kan utføres av brukere.

I Access har vi lang erfaring med å bygge opp databaseløsninger som er lette å bruke, men kan utføre komplekse operasjoner. Vårt mål er alltid et lettforståelig og smart produkt.

Med .NET kan vi utvikle websystemer som gjør programmet ditt plattform-uavhengig. Det vil si at den kan kjøres fra en hvilken som helst PC, MAC eller mobil. Vi har utviklet et system for å ta bilder fra mobil eller iPad rett inn på serveren. Dette egner seg flott for feltoppgaver der brukeren går rundt og dokumenterer.

Vi har også god kunnskap innen utvikling av websider med MySQL og php. Med disse løsningene kan man få all programvare gratis. MariaDB er en MySQL-type database som er 100% gratis. Til den kan man knytte Access eller .NET eller php-applikasjoner.

Vi er kjent for raskt å forstå problemet og gi gode løsninger meget fort. Vi vil gi deg direkte tilgang til en teknisk person, slik at du kan få den servicen du er ute etter veldig enkelt.
Våre selgere er også utviklere, de planlegger, og utvikler et prosjekt sammen med deg.
Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvilke utfordringer du har – vi kan definitivt hjelpe dere.