Våre IT-konsulenter har lang erfaring i mange ulike bransjer. Access, .NET, PHP, PowerPoint-presentasjoner alt du kan tenke deg. Vi har svært gode kunnskaper om programmering på alle disse områdene.

Vi er klare for å ta alle utfordringer. Vi har et flott team som er svært gode til å forstå nesten alle programmeringsproblemer. Vi er kjent for raskt å forstå problemet og gi gode løsninger meget raskt. Vi vil gi deg direkte tilgang til en teknisk person, slik at du kan få den servicen du er ute etter veldig enkelt.
Våre selgere er også utviklere, de planlegger, og utvikler et prosjekt sammen med deg.
Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvilke utfordringer du har – vi kan definitivt hjelpe dere.

Word maler
Utvikling av maler skal gjøre det raskere for dere å skrive brev, rapporter, møteinnkallelser e.l. Ofte ønsker man å koble Word-dokumentet mot en eller annen database. Det kan være VISMA, SQL-server eller et regneark.

Word-dokumenter
Lange Word-dokumenter kan være vanskelige å holde orden på. Bilder og grafer står ikke der de skal og bunnteksten blir ikke slik man tenkte seg. Formatering som for oss kanskje tar 1-2 timer kan vanlige Word-brukere slite med i lang tid. La oss gjøre det vi er gode på og så kan dere konsentrere dere om det dere gjør.

Excel

Vi hjelper kunder med oppsett av vanskelige Excel-regneark.

Mange kunder er i dag gode i Excel, men vi kan likevel hjelpe. Vi spesialsyr funksjoner ved å programmere de inn i ditt eksisterende regneark.

Pivot-tabeller er et meget kraftig verktøy i Excel. Vi hjelper dere å komme igang. Hvis dere ikke har sett en Pivot-tabell i aksjon så vil dere bli overrasket over hvor oversiktlig dataene deres kan bli.

Databaser som ligger til grunn for deres firma-systemer kan kobles til Excel slik at dere kan bruke mulighetene det gir dere til sortering, filtrering og Pivot-tabeller.

SQL-Server og Microsoft Access

Microsoft Access er den foretrukne databaseløsningen for mange bedrifter. Microsoft Access jobber godt sammen med Word, Excel og Outlook og man kan gjøre mye spennende i denne sammenhengen.

Vi har utviklet MS Access datasystemer siden 1992 og har laget eksempelvis mottakssystem for logistikkfirma, utlånsdatabase for skole, material-system for HW-utviklere, ordresystemer, kalkylesystemer og mye mer. Våre systemer er godt «i drift» der ute og er blitt en viktig del av brikkene i firmaet. Noen systemer ligger på en MS SQL server og noen bruker kun MS Access. Det vil være avhengig av bruken. Men med en MS SQL server og MS Access kan du skalere opp systemer til så mange brukere du vil.

Sammen med kunden setter vi opp krav til hvordan systemet skal virke. Hvilken informasjon er det viktig for kunden å få ut av dette systemet?

Mange bruker i dag Excel til det Access burde vært brukt til. Excel er et flott verktøy til sitt bruk, men blir det for omfattende blir det umulig å inkludere hele firmaet. Da blir gjerne en nøkkelperson sittende på all kunnskapen og fravær av den personen blir plutselig mer kritisk enn det burde. Ved å gjøre systemet brukervennlig og enkelt i Access vil alle kunne få et godt forhold til det.

Har dere et tregt system allerede? Det finnes flere måter å løse dette på, men overgang til MS SQL server er ett av dem. Her er vi behjelpelige og kan få deres eksisterende system over på en server/klient-versjon. Dette er ikke dyrt!

Trenger dere hjelp til driften av deres SQL-server? Backup, tuning?

Trenger dere hjelp med å få full oversikt over alle triksene i Outlook. Dette verktøyet er sansynligvis det dere jobber mest med, men kanskje har minst fokus på hvordan virker. La oss hjelpe dere å bli mye mer effektive i bruken av dette allsidige og nyttige verktøyet

Hvordan bør man fremføre et budskap. Alle har vært på et dårlig foredrag og et godt foredrag, men hva er det som gjør forskjellen?

Design
Mange trenger hjelp til å designe sin egen PowerPoint-presentasjon. Dere har farger, en logo, en tanke – vi hjelper dere å sette det sammen til et lekkert design.

Implementering av design
Noen har allerede et ferdig design, men hvordan går man fra det til en PowerPoint-mal som skal brukes av alle de ansatte? Her kan vi hjelpe med den tekniske jobben og gi opplæring til de ansatte på bruken av malen.

SQL server eller my sql er veldig populært om dagen. SQL servere kan håndtere mye data med flott hastighet. Vi har svært god forståelse av SQL-Server , og dette kan være til stor nytte for din virksomhet. Vi har god erfaring i oppsett, drift og vedlikehold av SQL Servere . Våre utviklere bruker SQL Servere i sitt daglige arbeid. Vi kan også kurse dere i sql server vedlikehold og oppsett. Så hvis du ønsker å lære sql server , gi oss beskjed. Hvis du trenger en konsulent for å hjelpe deg, gi oss beskjed.

Du kan bruke sql server i mange programmer som PHP, wordpress, dotnet, Access og mer. Men når du gjør det er det veldig viktig å kunne det godt, og å vite hvordan SQL serveren kan kjøre optimalt.

Prisliste for konsulent

Venlig pris for korte oppdrag er kr. 990,-  per time. Designarbeid av vår grafiske designer (Word-maler, PowerPoint-maler eller formatering av Word-dokumenter) er kr. 590,- per time. For lengre oppdrag må vi selvsagt gi et tilbud.

* Alle prisene er eks. mva.

Ta kontakt med oss og forklar hva dere trenger. Vi kan hjelpe dere!