Choose language:

Nettkurs

Ønsker du å beherske de vanskeligere emnene i Excel eller har du bare som mål å bli raskere og bedre i Excel? Har du allerede en forståelse over Excel men vil lære mer? Da har vi svaret for deg! I dette kurset hjelper Hans Kristian videreutvikle dine Excel kunnskaper, og går mer i dybden på Excel. Du kommer til å lære hvordan du kan bruke Excel enda bedre, lære å bruke og sette opp avanserte lister, funksjoner og data. – Bli en Excel proff i dag! kr1.995,00

Ta Excel Videregående nå

Ønsker du å beherske de vanskeligereemnene i Excel eller har du bare som mål å bli raskere og bedre i Excel?
Hans Kristian Eide er en profesjonell kursholder og har holdt kurs for de store kurskjedene i snart 20 år. Han har en fantastisk evne til å forklare vanskelige emner på en enkel og forståelig måte. Engasjert og med godt humør geleider han deg gjennom dette kurset med stø hånd.

Læringsmetoden er i bruk av de største universiteter i verden og gir deg en god måte å styre din undervisningshverdag.
Bruk litt tid på jobben, sett av litt tid før middag, se litt før du legger deg – du velger! kr1.995,00

Ta Excel Grunnkurs nå

Ønsker du å beherske PowerPoint så vil dette kurset være for deg.
Hans Kristian Eide er en profesjonell kursholder og har holdt kurs for de store kurskjedene i snart 20 år. Han har en fantastisk evne til å forklare vanskelige emner på en enkel og forståelig måte. Engasjert og med godt humør geleider han deg gjennom dette kurset med stø hånd.

Kurset passer både for alle som vil lære seg PowerPoint og som vil ha tips om hvordan de kan lage bedre foredrag. Uansett lover Hans Kristian at du vil bli en raskere PowerPoint-bruker og spare masse tid.

Du får vite alle triksene du trenger. Hurtigtaster og smarte arbeidsmåter blir vist sammen med kunnskapen om det du faktisk må lære.  kr1.995,00

Ta PowerPoint-kurs nå

Ønsker du å beherske Word så vil dette kurset være for deg. Hans Kristian Eide er en profesjonell kursholder og har holdt kurs for de store kurskjedene i snart 20 år. Han har en fantastisk evne til å forklare vanskelige emner på en enkel og forståelig måte. Engasjert og med godt humør geleider han deg gjennom dette kurset med stø hånd.

Kurset passer både for de som har jobbet litt med Word og de som er helt nybegynnere. Uansett lover Hans Kristian at du vil bli en raskere Word-bruker og spare masse tid. Du får vite alle triksene du trenger. Hurtigtaster og smarte arbeidsmåter blir vist sammen med kunnskapen om det du faktisk må lære. kr1.995,00

Ta Wordkurs nå

Microsoft Office kurs – kr4.490,00
Microsoft Office kurs pakken gir deg tilgang til kurs i alle de tre mest brukte delene av Microsoft Office – PowerPoint, Excel og Word. Hvert enkelt kurs gir deg flere timer med lett forståelige videoer, som lærer deg alt steg for steg. Du lærer Microsoft Office på dine egne premisser. Hver leksjon er etterfulgt av en liten quiz som vil hjelpe deg å huske det du nettopp har lært. Kursinstruktøren din – Hans Kristian – har holdt kurs i over 20 år og jobber daglig med å kurse kunder i Microsoft Office.

Ta Microsoft Office kurs nå