Mal i Word

Effektivisering

En mal i Word er en effektivisering av arbeidsprosesser. Ansatte som raskt kan velge mellom flere maler og som derfor raskt kan skrive ethvert svar på sekunder vil jo selvfølgelig spare tid og penger.

Mange tenker på en mal i Word som et brevoppsett eller kanskje en faktura, men maler kan brukes til så mye mer.

Tilbud i mange forskjellige maler i Word vil gjøre det mye enklere å raskt få frem riktig informasjon og få tilbudet til å se flott ut. Det er jo ikke noe i veien for å ha 5 forskjellige maler i Word med tilbud for så å kunne velge den som passer best til situasjonen.

Design

En mal i Word kan også være tilgjengelig for alle i firmaet. På den måten sikrer man likt design uansett hvem brevet kommer fra.

Få eksperthjelp

Utvikling av maler skal gjøre det raskere for dere å skrive brev, rapporter, møteinnkallelser e.l. Man å koble Word-dokumentet mot en eller annen database. Det kan være VISMA, SQL-server eller et regneark. Lange Word-dokumenter kan være vanskelige å holde orden på. Bilder og grafer står ikke der de skal og bunnteksten blir ikke slik man tenkte seg. Formatering som for oss kanskje tar 1-2 timer kan vanlige Word-brukere slite med i lang tid. La oss gjøre det vi er gode på og så kan dere konsentrere dere om det dere gjør.

Maler i nettverk

Vi kan også hjelpe å sette opp et system for vedlikehold av malene. I dag er det en utfordring at mange har bærbare PCer som de tar med seg rundt. Et program kan sørge for å kopiere ut malene jevnlig slik at man får de nyeste versjonene på sin PC.

CONTACT US