Systemutvikler i Oslo
bg-slide-1.jpg

Microsoft Office Ekspert
Systemutvikling for web
Systemutvikling for desktop

Microsoft Office Ekspert
Systemutvikling for web
Systemutvikling for desktop

Microsoft Office Ekspert
Systemutvikling for web
Systemutvikling for desktop

Deres drøm er vår oppgave
Shadow

Sett opp funksjonene dere ønsker i et datasystem

FUNKSJONER

Sett opp funksjonene dere ønsker i et datasystem og vi lager det til dere skreddersydd. Vi programmerer og setter sammen løsninger slik at det passer perfekt inn i deres bedrift og den måten dere jobber på.

DATAPROBLEMER?

Alle deres dataproblemer er interessante for oss. Vi ønsker å forstå deres problemstilling og løse det så enkelt og raskt som mulig.

PERSONLIG

Personlig service uten mellomledd av selgere og møtedeltakere gir dere direkte tilgang til en teknisk person som kan det han prater om.

HJEMMESIDER

Vi tilpasser hjemmesiden etter behov og budsjett. Det kan gjøres veldig mye uten et stort budsjett. Begynn enkelt og pluss eventuelt på funksjoner etter hvert.

Vi er et datafirma i Oslo med fokus på god kundeservice og rask oppfølging. Vi er fleksible og ser analytisk på alle datautfordringer.

281

Vellykkede prosjekter

19

År med erfaring

123

Glade kunder

Se på våre

TJENESTER

Microsoft Excel

Vi programmerer komplekse løsninger i Excel. Data hentes fra databaser og skjemaer samarbeider med brukeren. Les mer her.

Microsoft Access

I over 20 år har vi programmert avanserte løsninger i Access. Løsningene vil også kunne kobles opp mot andre databaser som MS SQL eller MySQL. Les mer her.

.NET og PHP

Vi utvikler plattform-uavhengige løsninger for bruk på PC, mobil, iPad eller Android. Les mer her.

Tjenester til Innovakk

Wordpress

Websider kan i dag med enkelthet se lekre og tiltalende ut. Til fantastiske priser bygger vi websiden du vil være stolt av. Kontakt oss her.

Kurs

Bedriftsinterne kurs i Excel, Word, PowerPoint og Access. Med over 15 års erfaring som kursinstruktør vil vi kunne løfte de ansattes datakunnskaper til en rimeligere pris enn å sende de på kurs.

Nettkurs

Se alle våre nettkurs her: https://innovakk.no/nettkurs/

Be oss kontakte deg!

Vi kan ikke alltid svare på telefonen, men vi tar kontakt så fort det er mulig.

[contact-form-7 id=”4298″]